Looking For Anything Specific?

Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat Gülen Dağına düşen yıldırım yangın çıkarttı - Son ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat Gülen Dağına düşen yıldırım yangın çıkarttı - Son ... / Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor.. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri.

Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ...
Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ... from foto.haberler.com
Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü.

Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır.

1 uçak, 4 helikopter bölgede. Son dakika toplantısı sona erdi. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. En son manavgat haberleri anında burada. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Manavgat'ta Yangın Paniği - Son Dakika
Manavgat'ta Yangın Paniği - Son Dakika from foto.sondakika.com
Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün.

Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak:

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ...
Son dakika haber! ANTALYA MANAVGAT'TA ZİNCİR MARKET ... from foto.haberler.com
Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat son dakika haber, манавгат. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de.

Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. İki katlı ev küle döndü. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak:

Posting Komentar

0 Komentar